Fordele

Når du køber en Flexofold propel, slutter du dig til et støt stigende antal bådejere, der nyder fordelene ved at have en foldepropel.

 

FÅ ET TILBUD

sailboat on open water sailing into the sunset
 

Sikkerhed

På en foldepropel stikker propelbladene ikke ud under sejlads, som de gør på faste propeller eller propeller med stilbare blade. Propellen fanger ikke krabbetejner, fiskenet eller affald i vandet; en “fangst” der i sidste ende kan føre til uheld og tab af styreevne.

 

Problemfri manøvrering

Grundet den kraftfulde form og det hydrodynamiske design har Flexofold propeller overlegen kraft til sejlads fremad, i bak og til at stoppe. I en test gik en 63-fod Hanse fra 8 knob fremad til helt stille på en bådlængde! Hvem siger, at en foldepropel ikke kan bakke? De har ikke prøvet en foldepropel Flexofold!

 

Lavere slæbemodstand - højere hastighed

En foldepropel eliminerer næsten den store slæbemodstand fra en fast propel og forbedrer sejlpræstationen med gennemsnitligt 15%. Intet, du kan gøre ved din båd, vil forbedre sejlpræstationen mere! Den gør simpelthen sejladsen mere behagelig. Du kan sejle hurtigere og fortsætte med at sejle i lettere luft end nogensinde før.

 

Mere komfort ombord

Du kender sikkert situationen? Perfekt vejr og sejlene er sat – og så forstyrres man af larmen fra en fast propel, der drejer rundt! Med en Flexofold foldepropel vil støjen være så lav som slæbemodstanden.
Ulig andre propelmærker har Flexofold foldepropeller også stærke støddæmpere, der gør åbningen af de foldbare blade støjsvag.

 

Invester i kvalitet

På en Flexofold propel er det kun bladene og navet, der bevæger sig. Fortandingen sørger for en jævn åbning af bladene og de stærke materialer sikrer lang levetid uden behov for besværlig smøring, reparationer eller andet vedligehold. Det eneste vedligehold der er  nødvendigt ved vores propeller er rengøring og udskift af anode. 
Køb en Flexofold foldepropel og brug din tid på at sejle – i mange år fremover.

Læs Bådmagasinets virksomhedsportræt af os her

Fremdrift Til Sejlbåde På Alle Verdenshave

Saildrive Propellers

Foldepropeller til sejldrev

Flexofold's foldepropeller for installation på sejldrev

 

FÅ ET TILBUD

Shaft Propellers

Foldepropeller til aksel

Flexofold's foldepropeller for montering på aksel

 

FÅ ET TILBUD

Spare Parts

Reservedele

Find aktuelle reservedele til din foldepropel fra Flexofold her

 

WEBSHOP

 

KØB DIREKTE FRA FLEXOFOLD

Få et tilbud på en Flexofold foldepropel.

 

FÅ ET TILBUD