Om Flexofold

Flexofold er en dansk virksomhed som udvikler, designer og producerer foldepropeller med lille slæbemodstand til sejlbåde og flerskrogede yachter. Propellerne sælges direkte til værfter, forhandlere samt private bådejere over hele verden.

 

FÅ ET TILBUD

 

Dedikation og erfaring

Flexofold er en dansk virksomhed, der blev etableret i 1992. Efter mere end 30 års dedikeret arbejde, er Flexofold nu en af de mest specialicerede og største producenter af foldepropeller til sejlbåde.

Siden december 2017, er Flexofold ejet af den Japanske motorproducent Yanmar Marine.

 

Dansk kvalitet

Alle Flexofold propeller bliver produceret i Vejle, Danmark, i en specialfabrik, der er udstyret med moderne CNC udstyr og robotteknologi. På grund af vores fleksible produktionsapparat kan vi producere og sende til hele verden indenfor få dage.

I 2017 blev Flexofold opkøbt af Yanmar Marine International. Flexofold opererer dog stadig fra fabrikken i Danmark, bevarer sin egen særskilte mærkeidentitet og forbliver en dansk registreret virksomhed.

Propellerne sælges direkte til bådebyggere samt private bådejere verden over.

På grund af vores fleksible produktions-setup kan vi fremstille og sende til hele verden inden for få dage.

 

 

 

Vi sætter en ære i direkte kontakt og dialog med vores kunder – skibsværfter og engagerede sejlere over hele verden.

Foldepropeller fra Flexofold er gennem flere år blevet testet grundigt. Det er noget, der er sket hos både private bådejere og på større værfter. Med det sagt er det den samme propel, der leveres til verdens største og mest anerkendte værfter, som den du kan få bragt hjem til dig selv. 

Og det betyder, at teknikere og ingeniører har testet, analyseret og verificeret foldepropellerne fra Flexofold. 

På den måde sikrer vi, at du får den rette vejledning og den absolut bedste propelløsning til din sejlbåd.

 

Flexofold er en del af Yanmar group

Den 1. december 2017 blev Flexofold opkøbt af Yanmar Marine International. Flexofold opererer dog stadig fra fabrikken i Danmark, bevarer sin egen tydelige mærkeidentitet og forbliver en dansk registreret virksomhed.

Med Flexofold som en del af koncernen, udvider og styrker Yanmar Marine International sin position yderligere i den rekreative marineindustri. Shiori Nagata, præsident for Yanmar Marine International (YMI) siger: “Flexofold er en fantastisk virksomhed, og vi er glade for, at Flexofold slutter sig til Yanmar Group. Flexofold og Yanmar er begge førende og stærke brands inden for deres respektive segmenter i den rekreative marineindustri. Sammen vil vi være i stand til yderligere at udvide og styrke vores produktudbud til sejlbådsbyggere, distributører og i sidste ende sejlbådsslutbrugere.”

Læs mere om Yanmar Marine international her.

Sejlbaad paa aabent hav sejler ud i solundergang
 

Konstant udvikling

Den første Flexofold propel blev lanceret i 1993 og blev hurtigt anerkendt som et fremragende produkt. Flexofold var ikke tilfreds med at lade det blive ved det og introducerede i 1997 en ny bladform. 

Det bredere bladdesign og omfordelte vægt forbedrede ydeevnen både fremad og i bak. Det år blev der også introduceret et 3-bladet design med lignende designparametre.

Flexofold udvikler, designer og fremstiller foldepropeller med lav modstand til sejlbåde.

Propellerne sælges direkte til bådebyggere samt private bådejere verden over. Den 1. december 2017 blev Flexofold opkøbt af Yanmar Marine International. Flexofold opererer dog stadig fra fabrikken i Danmark, bevarer sin egen særskilte mærkeidentitet og forbliver en dansk registreret virksomhed.

Alle Flexofold-propellerne er designet og fremstillet i Danmark på vores fabrik, udstyret med moderne CNC-udstyr og robotteknologi.

På grund af vores fleksible produktionssetup kan vi fremstille og sende til hele verden inden for få dage.

På grund af den opmærksomhed, vi gav vores oprindelige mål, at designe og sælge de bedste propeller til sejlbåde til konkurrencedygtige priser, bruges Flexofold som originaludstyr af et stigende antal værfter, heriblandt Beneteau, Dehler, Elan, Grand Soleil, Hanse, J-Boats, Malö, Najad, Swan, X-Yachts og mange andre.

Saildrive Propellers

Foldepropeller til sejldrev

Flexofold's foldepropeller for installation på sejldrev

 

FÅ ET TILBUD

Shaft Propellers

Foldepropeller til aksel

Flexofold's foldepropeller for montering på aksel

 

FÅ ET TILBUD

Spare Parts

Reservedele

Find aktuelle reservedele til din foldepropel fra Flexofold her

 

WEBSHOP

 

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os for ethvert propelspørgsmål eller forespørgsel.

Vi ser frem til at høre fra dig.